EUREL International Management Cup

 Informatii concurs   
    EUREL International Management Cup este un concurs de simulare de strategii de business adresat studentilor si tinerilor profesionisti din domeniul  ingineriei electrice. Simularea este folosita in trainingurile de management organizate de compania Siemens si acopera toate domeniile aferente managementului unei corporatii cum ar fi: achizitiile, productia, resurse umane, cercetare si dezvoltare, marketing si vanzari. Pas cu pas, participantii invata cum sa decida asupra aspectelor legate de ciclul de viata al unui produs, competente personale, managementul costurilor de productie, reproiectare, identitate corporativa, pretul actiunilor, raiting, precum si managementul orientat pe valoarea de piata a companiei.  

     Concursul presupune doua runde: runda preliminara bazata pe transmiterea datelor prin internet si runda finala ce se va desfasura pe parcursul a trei zile la Gdansk - Polonia.

Programul concursului:
Inscrieri 1 Aprilie - 1 Mai 2011
Runda preliminara 16 Mai - 25 Iunie 2011
Runda finala in Gdansk 12 - 14 Octombrie 2011

Runda preliminara
    In etapa preliminara au participat 48 de echipe din 9 tari (Germania, Polonia, Romania, Portugalia, Elvetia, Suedia, Bulgaria, Italia si Austria).
     Etapa s-a desfasurat pe parcursul a sase saptamani, echipele fiind impartite in sase piete.
     Din Romania, la concurs, au participat 8 echipe formate din studenti si tineri profesionisti din domeniul ingineriei electrice.

Runda finala
     Etapa finala a concursului se va desfasura pe parcursul a trei zile la Gdansk. Castigatorii din cele sase piete (din runda preliminara) se vor confrunta pentru castigarea concursului de anul acesta.
     Romania va fi reprezentata la Gdansk de catre echipa formata din membrii Filialei SIER Bucuresti:
 •  Arghira Nicoleta
 •  Asan Viviana Andreea
 •  Bitoiu Mircea Nicolae
 •  Costianu Razvan Daniel


 •      Echipa castigatoare din Romania are sustinerea SIER pentru participarea la faza finala a concursului, prin sustinerea costurilor de deplasare la Gdansk.

   Mult succes echipei SIER in faza finala a concursului!
  Mai multe informatii:
  www.eurel.org/imc

  www.eurel.org

  imc  Organizator
  EUREL  Partener in Romania

  SIER