Simpozionul SIG

CNEE 2009

Simpozionul National de "Siguranta in functionare a Sistemului Energetic"- SIG, este o manifestare stiintifica, promovata de Societatea Inginerilor Energeticieni din Romania (SIER), organizata o data la doi ani, deschisa specialistilor din unitatile de exploatare a instalatiilor energetice (producerea, transportul si distributia energiei electrice), institutii de proiectare si cercetare, institutii de invatamant superior, fabricantilor de echipamente/produse si furnizorilor de servicii etc., interesati in schimbul de opinii, idei, solutii si realizari recente, cu aplicabilitate la diversele activitati ale domeniului energetic.

La SIG participa factori de decizie si specialisti din CN TRANSELECTRICA SA, SC ELECTRICA SA, SC TERMOELECTRICA SA, SC HIDROELECTRICA SA, Filialele si Sucursalele de exploatare si de intretinere ale acestora, SN NUCLEARELECTRICA SA, SC OPCOM SA, SC TELETRANS SA, Complexele Energetice Rovinari, Turceni si Craiova, ANRE, OMEPA, SC SMART SA, Dispeceratul Energetic National, ISPE, alte institute si institutii centrale, facultati de energetica, manageri de la agenti economici din toata tara etc.
Se estimeaza ca la SIG vor participa circa 400-500 specialisti din tara si strainatate.

In cadrul SIG, se organizeaza dezbateri in plen si pe trei sectii a celor mai arzatoare probleme de interes general referitoare la: "Disponibilitatea, fiabilitatea si mentenanta instalatiilor si echipamentelor energetice din retelele si centralele electrice".

Simultan cu desfasurarea lucrarilor simpozionului se organizeaza MESE ROTUNDE, posibilitati de reclame/publicitate, precum si EXPO-SIG - Expozitie cu echipamente, produse si servicii cu aplicabilitate in energetica, pentru firmele interesate in prezentarea de echipamente si produse software cu aplicare in energetica.
MESELE ROTUNDE si EXPO-SIG au ca scop prezentarea directa catre principalii beneficiari din sectorul energetic, a unei cat mai interesante palete de echipamente/produse si servicii utilizabile in instalatiile de producere, transport si distributie a energiei electrice.

Incepand cu anul 2007, tematica SIG a continuat sa se deruleze sub egida Conferintei Nationale si Expozitiei de Energetica - CNEE.

Pentru orice informatii despre SIG, respectiv CNEE (Simpozion, Expozitie, Mese rotunde, Sponsorizari) va rugam sa nu ezitati sa ne contactati fie la coordonatele specificate la rubrica Contact fie la coordonatele special dedicate evenimentului in derulare.

CNEE 2009

Alte editii ale SIG:
Editia XI 1990 Bacau
Editia XII 1991 Oradea
Editia XIII 1993 Cluj Napoca
Editia XIV 1995 Galati
Editia XV 1997 Craiova
Editia XVI 1999 Bacau
Editia XVII 2001 Deva
Editia XVIII 2003 Oradea
Editia XIX 2005 Sinaia